вторник, ноември 28, 2023
Google search engine
ПочетнаШтип NewsУлица Личка во нас. Кадидаре конечно доби модерно и целосно осветлено фудбалско...
spot_img

Улица Личка во нас. Кадидаре конечно доби модерно и целосно осветлено фудбалско игралиште (ФОТО)

Жителите на улица Личка и населба Кадидаре денеска и официјално добија модерно и осветлено фудбалско игралиште со специјализирана вештачка трева.

Локалната самоуправа работи во насока да секоја населба добие место каде граѓаните ќе рекреираат и спортуваат.

За реализација на овој проект упатуваме особена благодарност до компанијата „БОБО КОМЕРЦ“.

ПОВРЗАНИ ОБЈАВИ
Google search engine
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНО ОБЈАВЕНИ