недела, декември 10, 2023
spot_img
ПочетнаШтип NewsЈОРДАНОВ СЕКОЈА СРЕДА НА СРЕДБА СО ГРАЃАНИТЕ
spot_img

ЈОРДАНОВ СЕКОЈА СРЕДА НА СРЕДБА СО ГРАЃАНИТЕ

Секоја среда во 18:00 часот, во холот на салата на Советот на Општина Штип, Градоначалникот и службите ќе имаат отворени денови со граѓаните на Општина Штип.

Ве известувам дека почнувајќи од денес, секоја среда во 18:00 часот во холот на Советот на Општина Штип, заедно со…

Posted by Иван Јорданов on Wednesday, February 9, 2022
ПОВРЗАНИ ОБЈАВИ
Google search engine
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНО ОБЈАВЕНИ