вторник, ноември 28, 2023
Google search engine
ПочетнаШтип NewsЈорданов: Застарената водоводна мрежа ќе биде минато, проблемот на Штипјани ќе биде...
spot_img

Јорданов: Застарената водоводна мрежа ќе биде минато, проблемот на Штипјани ќе биде трајно решен

Проблемите со застарената водоводна мрежа не запираат! Поради настанатиот дефект на главната водоводна линија, денес неколку населби останаа без вода за пиење.

Екипите на водовод и канализација интензивно работат на отстранување на овој голем прекин на водоснабдувањето, кое е сериозен показател за потребата од трајно решение на проблемот со застарената водоводна мрежа.

ПОВРЗАНИ ОБЈАВИ
Google search engine
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНО ОБЈАВЕНИ