вторник, јуни 6, 2023
Google search engine
ПочетнаШтип NewsЈАВНА ДЕБАТА: За реализиција на капитални проекти во Штип
spot_img

ЈАВНА ДЕБАТА: За реализиција на капитални проекти во Штип

Со претставници од Урбаните заедници беше одржана Јавната презентација и дебата во врска со проектот “Заеднички активности за локален економски развој”.

“Заедно со претставници од Урбаните заедници денес одржавме Јавната презентација и дебата во врска со проектот “Заеднички активности за локален економски развој”, во кој се содржани проекти од суштинско значење за Општина Штип.
1. Изградба на бул.Партизанска
2. Изградба на конзоли на река Отиња
3. Изградба на Линија 2 и замена на застарената примарна водоводна мрежа.
4. Изградба на катни гаражи.”
, истакна Јорданов на неговиот Фејзбук профил.

ПОВРЗАНИ ОБЈАВИ
Google search engine
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНО ОБЈАВЕНИ