понеделник, април 15, 2024
spot_img
ПочетнаШтип NewsЈАВЕН ПОВИК за доделување на финансиски средства  
spot_img

ЈАВЕН ПОВИК за доделување на финансиски средства  

Општина Штип објави ЈАВЕН ПОВИК за доделување на финансиски средства на спортските клубови, спортски здруженија и спортски институции кои извршуваат јавен интерес во спортот во Општина Штип и спортски манифестации кои се одржуваат територија на Општина Штип.
Подетални информации за повикот и условите, можете да најдете на следниов линк:

http://www.stip.gov.mk/index.php/mk/oglasi/4470-javen-povik-sport

ПОВРЗАНИ ОБЈАВИ
Google search engine
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНО ОБЈАВЕНИ