вторник, ноември 28, 2023
Google search engine
ПочетнаШтип NewsШтип конечно добива кино сала!
spot_img

Штип конечно добива кино сала!

Простор во ОМЦ „Киро Глигоров“ ќе ги задоволи потребите за отворање на кино сала во Штип.

Закупувачот кој ќе се одлучи на ваков потег месечно ќе има обврска да плати 100.000 денари на Општината, а притоа ќе биде ослободен од сите останати режиски трошоци.

Ваквата одлука денес беше подржана од речиси сите советници на седницата на Општина Штип.

ПОВРЗАНИ ОБЈАВИ
Google search engine
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНО ОБЈАВЕНИ