сабота, април 20, 2024
spot_img
ПочетнаШтип NewsШтипјанецот Др. Стефан Коцев На Муабет со Папата
spot_img

Штипјанецот Др. Стефан Коцев На Муабет со Папата

Стефан Коцев е дипломиран доктор по Општа медицина при медицинскиот универзитет УГД Штип. Тој е единствен кој на државниот медицински испит има освоено 100 поени и е коавтор на книгата “Биотероризам и Биолошки војни” заедно со Др. Вело Марковски.

Со Др Коцев зборуваме за Биолошки војни, Ковид, млади медицинари и области во кои можеме да се подобриме самите себеси.

Целиот разговор:

ПОВРЗАНИ ОБЈАВИ
Google search engine
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНО ОБЈАВЕНИ