петок, април 12, 2024
spot_img
ПочетнаШтип News(ФОТО)Градоначалникот Иван Јорданов вечерва на терен
spot_img

(ФОТО)Градоначалникот Иван Јорданов вечерва на терен

Градоначачникот Иван Јорданов вечерва на терен заедно со екипите на ЈП Стипион и ЈП Исар за расчистување на снежните наноси.

“Експресно, со механизација за одржување на улиците во зимски услови, излеговме на улиците во Општина Штип, за да обезбедиме безбедни услови за возачите и сите наши граѓани.Јавните претпријатија во текот на ноќта ќе бидат на терен и ќе овозможат снегот да не биде пречка во текот на утрешниот ден!” – изјави Градоначалникот Иван Јорданов.

ПОВРЗАНИ ОБЈАВИ
Google search engine
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНО ОБЈАВЕНИ