петок, април 12, 2024
spot_img
ПочетнаШтип NewsУченици од Еко одборот при ООУ„ВАНЧО ПРКЕ“ Штип зедоа учество во разубавување...
spot_img

Ученици од Еко одборот при ООУ„ВАНЧО ПРКЕ“ Штип зедоа учество во разубавување на централното градско подрачје

Во пресрет на Денот на екологијата ученици од Еко одборот при ООУ„ВАНЧО ПРКЕ“ Штип, под менторство на наставниците Емица Витанова и Грозданка Јорданова, зедоа учество во разубавување и раззеленување на централното градско подрачје и дел од училишниот двор.

Јавна благодарност до доо „Албатрос“ кои ја помогнаа активноста со донирање на два садника Јапонска цреша.

ПОВРЗАНИ ОБЈАВИ
Google search engine
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНО ОБЈАВЕНИ