понеделник, септември 25, 2023
Google search engine
ПочетнаШтип NewsУтрово во Штип се изврши прво авионско прскање против комарци (ФОТО)
spot_img

Утрово во Штип се изврши прво авионско прскање против комарци (ФОТО)

Како што веќе и беше најавено, утрово во Штип се изврши авионско прскање против комарци, согласно Законот за заштита на населението од заразни болести, за спроведување на превентивна  дезинсекција на подрачјето на Општина Штип.

Со третирањето е опфатено целото градско и приградско подрачје, како и целото течение на реката Брегалница на овој потег.

ПОВРЗАНИ ОБЈАВИ
Google search engine
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНО ОБЈАВЕНИ