недела, декември 10, 2023
spot_img
ПочетнаШтип NewsУтре без вода ќе биде населба „8ми Ноември“ во Штип
spot_img

Утре без вода ќе биде населба „8ми Ноември“ во Штип

Се известуваат жителите на УН “8ми Ноември ” дека на ден 10.03.2022г. (Четврток) ЈП “Исар” ќе врши замена на регулатор на притисок за оваа населба со цел подобрување на квалитетот на водоснабдувањето. Од овие причини водоснабдувањето на УН “8 Ноември ” ќе биде прекинато од 09ч. до завршување на планираните активности.

ПОВРЗАНИ ОБЈАВИ
Google search engine
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНО ОБЈАВЕНИ