среда, декември 6, 2023
spot_img
ПочетнаШтип NewsУл.”Сремски фронт” во Штип ќе се затвори за сообраќај во рок од...
spot_img

Ул.”Сремски фронт” во Штип ќе се затвори за сообраќај во рок од 20 дена

Поради изведување на градежни активности и проширување на крстосница заради добивање на функционалност во сообраќајниот режим , Ве известуваме дека на ул. „ Сремски фронт “ во нас. Сењак во рок од 20 дена започнувајќи од утре 14.04.2022 година од 13 часот ќе дојде до затворање на горенаведената улица за сите сообраќајни возила.

ПОВРЗАНИ ОБЈАВИ
Google search engine
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНО ОБЈАВЕНИ