вторник, ноември 28, 2023
Google search engine
ПочетнаМагазинТестирајте го вашиот вид: На прв поглед обичен пламен, на втор –...
spot_img

Тестирајте го вашиот вид: На прв поглед обичен пламен, на втор – нешто друго

Од друга страна, некогаш доволно е да имате малку среќа и само да го притиснете копчето од фотоапаратот (или мобилниот телефон).

Непознат автор само посакал да го фотографира пламенот, можеби од здодевност. Меѓутоа, кога подобро ќе ја погледнете фотографијата ќе воочите нешто друго.

Пред него во пламенот се укажале силуетите на два добро познати ликови – Петар Пан и неговата верна Ѕвончица.

Погледнете добро – свртени се со грб еден со друг, лево е Ѕвончица, а десно Петар Пан.

ПОВРЗАНИ ОБЈАВИ
Google search engine
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНО ОБЈАВЕНИ