среда, април 17, 2024
spot_img
ПочетнаШтип NewsСпектакал во Штип: Ромска забава со Сузана Гавазова!
spot_img

Спектакал во Штип: Ромска забава со Сузана Гавазова!

Според најавите, утре, 3 мај, во 19 часот во хотел ресторан „Ваго“ во 19 часот во Штип ќе се одржи голема Ромска забава, со оркетарот Билхан Мачев и Сузана Гавазова.

Како што информира еден од организаторите на оваа забавна вечер, Ведат Адемов се очкува посета од 350 гости, меѓу нив и има најаваено и гости од Германија.

33

ПОВРЗАНИ ОБЈАВИ
Google search engine
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНО ОБЈАВЕНИ