среда, април 17, 2024
spot_img
ПочетнаМакедонијаСо возило на пешачка патека
spot_img

Со возило на пешачка патека

Пешечката патека во Штип, веројатно, повеќе служи за возење, отколку за пешачење и рекреација. Потврда за тоа се и фотографиите за возило снимено на патеката како се движи во правец на нас. Балканска. Очигледно е отсуството на совест и одговорност, но и на казни.

ПОВРЗАНИ ОБЈАВИ
Google search engine
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНО ОБЈАВЕНИ