понеделник, април 15, 2024
spot_img
ПочетнаСветСе плашат ли и Русите од нешто? Црвениот плоштад во Москва затворен...
spot_img

Се плашат ли и Русите од нешто? Црвениот плоштад во Москва затворен за туристи

Ниту еден медиум не може со сигурност да ги потврди информациите кои на било каков начин се поврзани со ситуацијата во Украина и Русија.

Во изминатите неколку дена слушавме сведоштва за “Духот од Киев” кој соборил 6 руски авиони, за војниците од Змискиот остров кои биле елиминирани од руската вojска и многу други. Дел од овие информации се потвди дека се делумно или целосно неточни.

Денес на социјалните мрежи Украинците споделуваат фотографија од Црвениот плоштад во Москва кој е затворен за туристи. Тие тврдат дека луѓето не смеат да пречекорат преку оградата. Како и да е, оваа информација не можеме да ја потвдиме во целост, барем не засега.

ПОВРЗАНИ ОБЈАВИ
Google search engine
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНО ОБЈАВЕНИ