сабота, април 13, 2024
spot_img
ПочетнаШтип NewsПрв отворен ден во Општина Штип
spot_img

Прв отворен ден во Општина Штип

Прв отворен ден во Општина Штип, граѓаните се надеваат дека ќе им се решат проблемите.

Вечерва заедно со општинската администрација, имавме отворен ден за граѓаните на Општина Штип, кои ги истакнаа своите проблеми, идеи и предлози.
Комуникација со граѓаните ја зајакнуваме преку масовни средби и ефикасно решавање на нивните проблеми на јавни средби со најзасегнатите сектори во локалната самоуправа!
” изјави Градоначалникот Иван Јорданов

Вечерва заедно со општинската администрација, имавме отворен ден за граѓаните на Општина Штип, кои ги истакнаа своите…

Posted by Иван Јорданов on Wednesday, February 9, 2022
ПОВРЗАНИ ОБЈАВИ
Google search engine
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНО ОБЈАВЕНИ