вторник, септември 26, 2023
Google search engine
ПочетнаМакедонијаПочнаа да ги менуваат резултатите од пописот
spot_img

Почнаа да ги менуваат резултатите од пописот

-Ги корегираат резултатите од пописот во од и си измислуваат бројки!

Од првични 355 атеисти, сега станаа 8.764?!

ПОВРЗАНИ ОБЈАВИ
Google search engine
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНО ОБЈАВЕНИ