среда, декември 6, 2023
spot_img
ПочетнаШтип NewsПаркот во населба Баби доби нов и урбан изглед!
spot_img

Паркот во населба Баби доби нов и урбан изглед!

Со поставување на гумирана подлога, ограда и осветлување на спортските игралишта, ги унапредивме спортските услови во оваа населба, а за повозрасните направивме пријатна атмосфера, во која ќе уживаат во нивните моменти со младите генерации.Активно работиме да обезбедиме вакви игралишта во секое населено место во нашата општина.

ПОВРЗАНИ ОБЈАВИ
Google search engine
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНО ОБЈАВЕНИ