среда, април 17, 2024
spot_img
ПочетнаШтип NewsОпштина Штип продолжува со реализација на најавените инфраструктурни проекти - Денес жителите...
spot_img

Општина Штип продолжува со реализација на најавените инфраструктурни проекти – Денес жителите на населба „Баби“ добија реконструирана улица (ФОТО)

Општина Штип продолжува со најавените проекти во инфраструктурата и нивна реализација во секоја населба на нашиот град.

Денес жителите на населба “Баби” добија реконструирана улица со поставување на нов асфалт на ул.Руен од 1250м2, во вредност од 854.762,00 денари, средства обезбедени од Буџетот на Општина Штип.

ПОВРЗАНИ ОБЈАВИ
Google search engine
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНО ОБЈАВЕНИ