петок, март 31, 2023
Google search engine
ПочетнаМакедонијаНевиден преседан и голема кражба: ЕВН по два пати наплаќа за струја...
spot_img

Невиден преседан и голема кражба: ЕВН по два пати наплаќа за струја потрошена во исти денови

Скопјенец се пожали дека струјата потрошена во шест дена од месецот, од 16 до 21 јули, два пати е наплатена. Еднаш во сметката за периодот од 23 јуни до 21 јули, а вториот пат во сметката за периодот од 16 јули до 22 август.

Како што можете да забележите, деновите од 16 до 21 јули се јавуваат во двете сметки, па едни исти потрошени киловати два пати му се наплатени.

Ова тој го оквалификувал со еден збор – КРАЖБА.

ПОВРЗАНИ ОБЈАВИ
Google search engine
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНО ОБЈАВЕНИ