недела, декември 10, 2023
spot_img
ПочетнаШтип NewsНа местата каде што беа отстранети времените лимени гаражи, ќе се изградат...
spot_img

На местата каде што беа отстранети времените лимени гаражи, ќе се изградат паркинг места

На местата каде што беа отстранети времените лимени гаражи, ќе се изградат паркинг места кои ќе го олеснат функционирањето и секојдневието на тамошните жители.

Предвидени се паркинг места на пет локации со површина од 2.600 метри квадратни во износ од над 3.000.000 денари, пари финансирани од Буџет на Општина Штип.

Покрај оваа населба вакви паркинг локации ќе има и во населбите Автокоманда и Сењак.

ПОВРЗАНИ ОБЈАВИ
Google search engine
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНО ОБЈАВЕНИ