недела, декември 10, 2023
spot_img
ПочетнаДонацииНа малата 6 годишна Ина и' е потребна итна операција
spot_img

На малата 6 годишна Ина и’ е потребна итна операција

На малата 6 годишна Ина и’ е потребна итна операција, да се сплотиме и да помогнеме за малата Ина да има безгрижно и среќно детство!

❗Сметка за донации⬇️

БРОЈ НА ТРАНСАКЦИСКА СМЕТКА:

210 7000006708 91

НЛБ

ИНА ИЛИЕВСКА

❗Телефон за донации⬇️

ТЕЛЕКОМ: 143 109

А1: 143 471

❗Девизно плаќање⬇️

МК07210501704228648

TUTNMK22

ПОВРЗАНИ ОБЈАВИ
Google search engine
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНО ОБЈАВЕНИ