петок, септември 22, 2023
Google search engine
ПочетнаМакедонијаМакедонци, време е за хуманост - Ајде да му помогнеме на 19-годишниот...
spot_img

Македонци, време е за хуманост – Ајде да му помогнеме на 19-годишниот Никола да го победи ракот

Животот досега неколку пати го има ставено Никола пред сериозни предизвици. Остана без родители и живее со своите баба и дедо.

Сега, 19 годишниот Никола Ѓорѓиев од Црешево, општина Гази Баба боледува од карцином на коските. Во борбата со болеста на Никола му е потребна нашата помош со цел обезбедување на финансиски средства за лекување во Турција.

Да помогнеме!

ПОВРЗАНИ ОБЈАВИ
Google search engine
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНО ОБЈАВЕНИ