петок, септември 22, 2023
Google search engine
ПочетнаМагазинЖивотКристијан Коцев има ретка болест, потребни се средства за лекување во Турција
spot_img

Кристијан Коцев има ретка болест, потребни се средства за лекување во Турција

Кристијан Коцев од Штип има ретка дијагноза атаксија-телеангиектазија.

Потребни се средства за лекување во Турција.

Броеви за донации:

А1 143 471

Телеком 143 130

Трансакциска сметка

200004087594930

Стопанска банка АД Скопје, Катерина Коцева

ПОВРЗАНИ ОБЈАВИ
Google search engine
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНО ОБЈАВЕНИ