среда, март 29, 2023
Google search engine
ПочетнаМакедонијаЕфект од Францускиот предлог: Наместо фудбал, час по историја и политика -...
spot_img

Ефект од Францускиот предлог: Наместо фудбал, час по историја и политика – Бугарски коментатор го прогласи Ѓорче Петров за Бугарин! (ВИДЕО)

Вака изгледа фудбалски пренос. Замислете како изгледа седница на историската комисија.

*Снимката е од вечерва и од преносот меѓу ЦСКА Софија и Македонија Ѓорче Петров. Браво за Владата, господинот Заев и господинчето Таче! И за Бугар Осамени и за всичките!!! ” , пишува на Фејсбук, Богдан Илиевски.

http://<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Filievski%2Fvideos%2F1190048718228817%2F&show_text=false&width=560&t=0″ width=”560″ height=”314″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share” allowFullScreen=”true”></iframe>

ПОВРЗАНИ ОБЈАВИ
Google search engine
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНО ОБЈАВЕНИ