петок, април 12, 2024
spot_img
ПочетнаШтип NewsЕден поинаков Штип: Партерно уреден просторот помеѓу зградите во населбата Осми ноември...
spot_img

Еден поинаков Штип: Партерно уреден просторот помеѓу зградите во населбата Осми ноември (ФОТО)

Просторот помеѓу зградите во населба 8ми Ноември конечно се направи како што доликува.

Ќе продолжиме да работиме во наредниот период се со цел да го уредиме просторот пред сите станбени згради во сите населби во нашиот град, вклучувајќи ги населбата 8ми Ноемрви, населбата Автокоманда, населбата Сењак, секаде онаму каде што е потребно, изјави Јорданов.

ПОВРЗАНИ ОБЈАВИ
Google search engine
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНО ОБЈАВЕНИ