среда, април 17, 2024
spot_img
ПочетнаШтип NewsЕден поинаков Штип: Напуштениот парк во Сењак 4 се претвори во спортско...
spot_img

Еден поинаков Штип: Напуштениот парк во Сењак 4 се претвори во спортско – забавен и рекреативен центар (ФОТО)

Во населба Сењак 4 се уредив напуштениот парк, а во склоп на истиот се изградени нови спортско-рекреативни содржини, со детски реквизити, тартан подлога, специјализирана вештачка трева за мал фудбал со нова заштитна ограда како и осветлување на истото.

Овие активности продолжуваат во секоја населба се со цел да се создадат места за рекреација за штипјани.

ПОВРЗАНИ ОБЈАВИ
Google search engine
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНО ОБЈАВЕНИ