понеделник, април 15, 2024
spot_img
ПочетнаШтип NewsДраги родители, „IQ Up!“ едукација за вашето дете сега и во Штип,...
spot_img

Драги родители, „IQ Up!“ едукација за вашето дете сега и во Штип, уписите се во тек, регистрирајте се за бесплатен пробен час!

„IQ Up!“ отсега и во Штип, центар за специјална едукацијата која е базирана на иновативна методологија во која се имплементирани најсовремени и докажани техники, пристапи и методи за едуцирање на децата.

Преку забавни и интерактивни програми до решавање на проблематиките на сите природни науки, математика, технологија, инженерство, уметност, литература и програмирање.

Станува збор за едукативен центар кој за секоја програма има специјално дизајнирани сетови од дидактички материјали и нагледни средства кои учителите ги користат на часовите за да создадат магија во наставата, додека IQ Up! училниците, кои наликуваат на забавни лаборатории, се дизајнирани да ги инспирираат децата да учат, создаваат и иновираат.

За себе велат пред сè дека целта е едукација на стекнување функционално знаење и умствени вештини за целосен интелектуален развој на нашите ученици“.

– На нашите часови, учениците учат преку експериментирање, истражување, анализирање, работа на реални проекти и решавање на проблеми. На тој начин децата стекнуваат функционално и практично знаење, многу полесно и поквалитетно ги разбираат наставните теми и концепти, но и развиваат умствени вештини.


– Логичко размислување, креативност, анлитичко размислување и способност за решавање на проблеми се дел од интелектуалните вештини кои ги развиваат децата преку нашата едукација, а се многу важни за нивниот развој и можности во 21 век.

Драги родители, овозможете им на вашите најмили безгрижно детство и едукација преку забава и интеракција. Регистрирајте се за бесплатен пробен час, стартот е од месец септември.

Региистрација тука – https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSde1GgbDaXaIJiF4ITGoKy6GqBa3PR8nui1tHnEPD_5KoVZpA/viewform?fbclid=IwAR0myraNbZBIcwwOO6d11sxRKSDv17LYWv2RLSBkkjq_yJWgdxAiaCyQMqU

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSde1GgbDaXaIJiF4ITGoKy6GqBa3PR8nui1tHnEPD_5KoVZpA/viewform?fbclid=IwAR0G43nbwzz8zulwajX40FlzJ65JPI6JpQ4me6ypm5SJmt_Df0Xh9LV7l_Y

Контакт телефон – 075/427/605 

Заследете ја нивната официјална фејсбук страница „IQ UP – Штип“ и следете ги сите новости – //www.facebook.com/IQUPStip/

Уписите се во тек, повеќе инфо на овој линк – https://fb.watch/fd-m70g72A/

ПОВРЗАНИ ОБЈАВИ
Google search engine
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНО ОБЈАВЕНИ