среда, декември 6, 2023
spot_img
ПочетнаМакедонијаДонесена конечна одлука: Нема продолжување на учебната година во средните училишта!
spot_img

Донесена конечна одлука: Нема продолжување на учебната година во средните училишта!

Владата на денешната сендица, одлучи дека нема да има продолжување на учебната година во средните училишта.

Со владината одлука се утврди дека бројот на наставните денови во тековната учебна година во средните училишта изнесува 146 наставни денови, односно дека учебната година ќе заврши на 10 јуни.

ПОВРЗАНИ ОБЈАВИ
Google search engine
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНО ОБЈАВЕНИ