вторник, ноември 28, 2023
Google search engine
ПочетнаШтип NewsВо населба Баби ќе се изгради индустирска зона наместо сегашното место на...
spot_img

Во населба Баби ќе се изгради индустирска зона наместо сегашното место на живина и стока!

Во населба Баби каде денес граѓаните чуваат живина и стока ќе се гради индустриска зона.

Граѓаните постојано се жалат за неподнослива миризба на овој дел од градот, па со изградбата на индустриска зона ќе се реши проблемот.

На овој простор повеќе нема да има безправни градби, кои ќе претставуваат проблем на околните живеалишта. Со градење на индустриска зона ќе се придонесе проширување на градот, како и раст и развој на економијата.

ПОВРЗАНИ ОБЈАВИ
Google search engine
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНО ОБЈАВЕНИ