сабота, април 13, 2024
spot_img
ПочетнаШтип NewsВОДАТА ВО ОПШТИНА ШТИП Е БЕЗБЕДНА ЗА ПИЕЊЕ !
spot_img

ВОДАТА ВО ОПШТИНА ШТИП Е БЕЗБЕДНА ЗА ПИЕЊЕ !

Почитувани сограѓани,

ВОДАТА ВО ОПШТИНА ШТИП Е БЕЗБЕДНА ЗА ПИЕЊЕ !

Прилагодување на новиот систем за водоснабдување кој е направен по најсовремени стандарди е завршено,сите анализи се исправни што е констатирано и со записник од АХВ. Ви благодариме за разбирањето и трпението. Со почит,ЈП Исар – Штип

ПОВРЗАНИ ОБЈАВИ
Google search engine
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНО ОБЈАВЕНИ