среда, април 17, 2024
spot_img
ПочетнаШтип News(ВИДЕО) Нова водоводна и канализациона мрежа и бехатон плочки на три улици...
spot_img

(ВИДЕО) Нова водоводна и канализациона мрежа и бехатон плочки на три улици во Исарот

Граѓаните по неколку децении добиваат нова канализациона и водоводна мрежа со промена на асбесни цевки.

Бехатон плочки ќе се постават на улиците: Пане Гошев, Стив Наумов и Бел Камен.

ПОВРЗАНИ ОБЈАВИ
Google search engine
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНО ОБЈАВЕНИ