сабота, април 13, 2024
spot_img
ПочетнаМакедонија(ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО: Интервју со Лев Тахор!!!!
spot_img

(ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО: Интервју со Лев Тахор!!!!

Најпопуларниот охридски „Јутубер“, младиот Wik Kakarotski го знаеме по неговите објави на социјалните мрежи, хуманитарни акции, протестите, видео спотовите, „часовите“ со најмладите…

Покрај овие активности, тој снима и музика, а сето тоа и многу друго можете да најдете на неговите профили на Facebook и YouTube, спакувано со многу младешки ентузијазам, енергија и искрена желба за подобар град и свет за сите.

Доцна вечерва Виктор ги посети припадниците на Лев Тахор во селото горно Лакочереј-Охрид каде што моментално и престојуваат, со цел да се срушат сите предрасуди и да дознаме нешто повеќе за оваа група луѓе кои ненадејно ја посетија нашата држава.

Тие воопшто не се насилни како што се обидува некој да ги претстави, тие кажуваат дека веруваат само во еден Бог.

ПОВРЗАНИ ОБЈАВИ
Google search engine
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНО ОБЈАВЕНИ