недела, декември 10, 2023
spot_img
ПочетнаШтип News(ВИДЕО) Градоначалникот Јорданов и СВР Штип бркаа крадци на дрва
spot_img

(ВИДЕО) Градоначалникот Јорданов и СВР Штип бркаа крадци на дрва

Јорданов: На овој дел од градот се случуваат последоватолно чести кражби, сечење на дрвја, може да забележите во какви услови живеат овие луѓе овде. Има кражба на струја на вода има исто така огромни количини на ѓубре и смет и мора да се стави крај.

Во среда ќе свикаме совет на превенција на која што јас како градоначалник ќе ги свикам сите институции на територија на Општина Штип, СВР, Шумска Полиција, Обвинителство и овде мора да се стави крај. Затоа што вакви дивијантни однесувања ветивме во изборната програма дека овде ќе ставиме ред.

ПОВРЗАНИ ОБЈАВИ
Google search engine
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНО ОБЈАВЕНИ