четврток, септември 21, 2023
Google search engine
ПочетнаДонацииАпел за помош на малиот Војдан од Штип
spot_img

Апел за помош на малиот Војдан од Штип

Малиот Војдан од Штип се уште ја нема видено светлината на денот, поради што му е потребна итна лекарска интервенција. Неговите најблиски апелираат за помош за Војдан да добие медицински третман во Загреб.

Донациите граѓаните можат да ги уплаќаат на тел број 143 145 Телеком и 143 470 А1 или на следната жиро сметка: 280107102128795

ПОВРЗАНИ ОБЈАВИ
Google search engine
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНО ОБЈАВЕНИ